صفحه اصلی / اطلاعیه / قابل توجه دانشجویان متقاضی وام وزارت علوم

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام وزارت علوم

متقاضیان دریافت وام وزارت علوم با توجه به آیین نامه و شرایط  ضامنین پس از درخواست وام  درسامانه  swf.ir ( پورتال دانشجویی ) نسبت به انجام تعهد محضری و تکمیل فرم درخواست(تصویرضمیمه می باشد) و مداراک مورد نیاز به شرح ذیل اقدام و مدارک مشروحه ذیل را به صندوق رفاه دانشجویان واقع درساختمان پردیسان (زیرزمین مسجد) تحویل نمایند.

مهلت ارائه مدارک: حداکثر تا پایان وقت اداری ۱۳۹۹/۱۱/۸

مراجعه: روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت۸:۳۰ الی ۱۴:۳۰

مدارک مورد نیاز جهت بهره مندی وام دانشجویی وزارت علوم :

۱ – اصل تعهد محضری بر اساس فرمت ضمیمه (آدرس متعهد ،ضامن و دفتر خانه باید کامل و خوانا باشد)

۲-تصویرصفحه اول وتوضیحات شناسنامه و کارت ملی وام گیرنده وضامن به همراه تصویرکارت دانشجویی

۳- آخرین حکم (استخدامی ) ضامن (ضامن باید کارمند رسمی باشد)

سند تعهد  با فرمت jpg و با حجمkb 180 در لوح فشرده اسکن وبه همراه مدارک جهت بارگذاری درپرونده وام وزارت علوم  به صندوق رفاه دانشجویان تحویل دهید.

کلیه دانشجویان متقاضی دریافت وام از بودجه وزارت علوم می بایست سند تعهد جدید طبق فرمت خواسته شده صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم را ارائه نمایند.

تذکر : وام مذکور پس از تامین اعتبار و تایید از طرف وزارت علوم به حساب شهریه دانشجو منظور خواهد گردید .لذا تکمیل و تحویل فرم و مدارک به منزله اخذ وام نمی باشد.

فرم درخواست تسهیلات

سند تعهد نامه دانشجویی