صفحه اصلی / اخبار / قره داغی خبر داد: دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قم جهت دریافت تسهیلات به بانک ملی مراجعه کنند

مدیر امور اداری دانشگاه ازاد اسلامی قم گفت: اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی جهت بهره مندی از وام جعاله و کارت اعتباری به بانک ملی معرفی شدند.

یعقوب قره داغی مدیر امور اداری و نیروی انسانی دانشگاه ازاد اسلامی قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری انا قم اظهار کرد: تعداد ۲۵۱ عضو هیات علمی و کارکنان دانشگاه ازاد اسلامی قم از تسهیلات ۶۰۰ میلیون ریالی وام جعاله و همچنین تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی کارت اعتباری بر طبق تفاهم نامه دانشگاه ازاد اسلامی و بانک ملی توانستند از این تسهیلات استفاده کنند.

یعقوب قره داغی افزود: با عنایت به تفاهم نامه فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی و بانک ملی ایران ، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ازاد اسلامی قم نیز از تسهیلات بانک ملی در قالب وام جعاله ۶۰۰ میلیون ریالی و کارت اعتباری ۵۰۰ میلیون ریالی استفاده کردند.

مدیر امور اداری و نیروی انسانی واحد قم بیان کرد: با توجه به مکاتبات و پیگیری های به عمل آمده تعداد ۱۴۵ فقره وام جعاله و ۱۰۶ فقره کارت اعتباری به متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی استان قم اعم از اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی پرداخت واز سوی سازمان مرکزی دانشگاه ازاد اسلامی مورد تایید قرار گرفت.

وی گفت : آن دسته از افراد و همکارانی که  قبلاً درخواست خود را در سامانه ساجد ارائه نموده و توسط سازمان مرکزی به تایید رسیده است می توانند جهت تشکیل و تکمیل پرونده خود با همراه داشتن مدارک اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی، فیش حقوقی و کپی حکم کارگزینی خود و ضامن به بانک ملی شعبه بلوار امین قم واقع در مقابل صدا و سیما مراجعه نمایند.

قره داغی با بیان اینکه برای متقاضیان استفاده از تسهیلات بانکی داشتن چک بانکی الزامی است گفت: حضور ضامن در مرحله اول در بانک الزامی نمی باشد اما ارائه مدارک تسهیلات بانکی جهت استعلام مورد نیاز است.

وی در پایان گفت: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند به اداره کارگزینی دانشگاه مراجعه نمایند.